SiroccoWeb er ikke bare et system til fremstilling af hjemmesider, det er en anderledes måde at tænke på. Med SiroccoWeb får du enkel og brugervenlig adgang til avanceret teknologi.

Uden brug af koder eller programmering kan du opdatere og opbygge virksomhedens eller organisationens hjemmeside.
 

    Søg og bliv fundet  
Din hjemmeside skal være nem at finde for den, der søger på søgemaskinerne. Med SiroccoWeb opnår du de bedste forudsætninger for at nå til tops.

>> Læs mere

    Let at opdatere  
I en travl hverdag er det vigtigt at have et system, der er let at opdatere. SiroccoWeb kræver ingen tekniske forudsætninger og kan vedligeholdes af flere redaktører (medarbejdere) samtidigt - uanset tid og sted.

>> Læs mere

    Du kommer hurtigt i gang  
SiroccoWeb leveres med et stort antal designforslag og standardskabeloner. Derfor kan du hurtigt sammensætte dit eget design til hjemmesiden.

>> Læs mere

    Du sparer tid og penge  
fordi du selv kan foretage de løbende opdateringer samt udvide med nye produkter. SiroccoWeb leveres i flere udgaver. Der kræves ingen tillægsmoduler for at komme i gang. Systemet kan løbende udvides; opdateringen sker meget let, uden at den bestående hjemmeside skal ændres eller indskrives på ny, du får bare flere muligheder.

>> Læs mere

    Design helt uden begrænsninger  
Ud over de mange standard-designforslag kan du få tilpasset forslagene til din virksomhed, eller du kan få udarbejdet dit helt eget individuelle design.

>> Læs mere

    Du redigerer "off-line"  
Med SiroccoWeb arbejder du i to niveauer. Når hjemmesiden ændres eller udbygges arbejder du "off-line". Først når du er færdig, og ændringerne er godkendte, vælger du at offentliggøre hjemmesiden på internettet.

>> Læs mere

    Billeder uden fejl  
SiroccoWeb er det eneste system med automatisk billedfunktion.
Flere (CMS) systemer tilbyder let og enkel redigering af tekst, men i virkeligheden er billeder til internettet et af de vanskeligste områder. Med SiroccoWeb behøver du ikke spekulere over, hvilket billedformat eller størrelse der skal bruges, det klarer systemet selv.

>> Læs mere

    SiroccoWeb er en fremtidssikret løsning  
Vore programmører og webudviklere arbejder hele tiden med at udbygge og tilpasse systemet til udviklingen på internettet, således at vi altid lever op til tidens krav.
    Der er hjælp at hente  
Du er ikke alene, når du har købt et SiroccoWeb-system. Vi står klar på sidelinjen, hvis du har brug for hjælp. Du kan naturligvis få hjælp af en tekniker til selve systemet, eller du kan få en af vore grafikere til at gennemgå siden sammen med dig og få gode råd, der kan hjælpe dig videre.

    Alle er velkomne - Browseruafhængigt system  
Uanset om dine besøgende benytter Internet Explorer, Netscape, Mozilla eller Opera m.fl., arbejder på en PC eller Mac, bruger Windows, Linux, Unix eller andre styresystemer, kan alle se hjemmesider fremstillet i SiroccoWeb.